🐕Kangall klysha ne shitje🐕

Kangalli eshte nje nder rracat me te medha te qenve te bagetis Orgjina tyre eshte nga Turqia mund te vrapojn me nje shpejtsi deri ne 50kg dhe per ket arsye perdoret e shume per bagetit pasi ka nje sprint qe mund ti kap pa problem egersirat Pesha e tyre arrin deri ne 85kg max qe jan Kangall Malakli Lartesia deri ne 80cm.Sherbem gjithashtu dhe per ruajtje territori. E ofrojm per ju kete rrac me cmim fantastik te vaksinuar me pasaport.Per me shume info na kontaktoni ne nr tone te tel❤🙏🐾👌🤝

Leave a comment