Tibetian Mastif👑👌🐾

Tibetian Mastif

Orgjinen e ka nga Tibeti dhe Himalajat
Si rrac eshte rregjistruar ne vitin 2005
Rraca e preferuar e mbreteresh Viktoria
Ne Angli eshte futur ne vitin 1800
Ben pjes te nje nderr rracat me te medha qe arrin deri ne 100kg
Jetgjatesia e ktij qenushi eshte nga 8 deri ne 14vite
Preferon klimat e ftohta dhe eshte nje rruajtes i mir i territorit dhe gjithashtu per mbajtjen e tij duhet nje terren goxha i madh pasi ,aktiviteti fizik per ket qenush eshte teper i rendesishem dhe ndimon ne zhvillimin e tij..E. sjellim vetem me porosi Te vaksinuar me pasaport cip pedigre
Nese keni dicka per shtim ju mirpresim ne koment🤝👇👇😊

Leave a comment