Aziat-Alabai ne shitje

Kjo rrac e ka orgjinen nga rusia Meshkujt arrijn deri ne 90cm.Eshte nje rojtar shume i mire dhe nje qen mjaft besnik.Sherben dhe per ruatjen e kopeve.Jetgjatsia 12 deri ne 15 vjet. Klyshet vijn per ju ne super cmim te vaksinuar dhe sh te shendetshem

Leave a comment