Eshte nje mace trupmadhe dhe dominante ndaj kafsheve te tjera.Orgjina saj eshte Anglia.Eshte shume lozonjare dhe e dashur ndaj preferohet sh si mace shtepiake.

Jetgjatesia ksaj rrace eshte 16 deri 19 vte

Leave a comment