ChowChow

tek ne do te gjeni chowchow te paster te vaksinuar me pasaport mikrochip.ChowChow eshte nje qenush me temperament shume te qet i dashur mjaft besnik.Karakteristika e tij e vecant jan llapa dhe putrat blu..vec ketyre eshte e nje gjumash i vertet por ka dhe deshir te shetis.I pershtatshem si per apartament dhe shpi private.Lartesia tij eshte nga 40cm deri ne 51.Jetgjatsia 11-13 vjet

One comment

Leave a comment