GPS per qenushet tuaj

GPS mund ta vendosni te qaforja e qenushit apo maces tuaj dhe e kontrolloni ate me ane te telefonit sh i leht ne perdorim..mund ti perdorni dhe per celsat e makines apo cdo gje me vler qe mund ta harroni diku,Mundsi porositje online

Leave a comment