+355695789542

dyqankafshesh@gmail.com

Category: Mace

Birtish Shortair

Birtish Shortair

Kjo race e ka origjinen nga Anglia. Eshte mace trupmadhe krahasuar me racat e tjera. Kjora race ka varietete ngjyrash, por me e spikatura eshte kjo qe vereni ne galeri. Teper lozonjare, afeksionohet me vonese, e nje karakter te forte e te qendrueshem dhe me natyre te mire. Keto jane karakteristika qee bejne nje mace […]

Continue Reading

X