Maltezier

Maltezi orgjinen e ka nga Malta eshte nje qenush shume i dashur dhe i pershtatshem per apartament.Nuk i bie qimja. Sillet mire me femijet. Me njerezit e huaj sillet mire dhe ftohte. Pesha e tyre max arrin deri ne 4kg lartesia 25cm..Kan nje jetgjatsi deri ne 15vite.E ofrojm per ju me garancin me te madhe te rraces dhe shendetin.Shoqerohet me pasaport vaksinim dhe mikrochip ☎️+355695789542☎️

Leave a comment